משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון פולניהאם אני זכאי לקבל אזרחות ודרכון פולני ?

מנהלי הפורום

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד עמיחי זילברברג עורך דין מוסמך משנת 1993. בעל תואר ראשון במשפטים (LLB) מאוניברסיטת שפילד אנגליה. דור שלישי למשפחת עורכי דין בראשון לציון. בעל משרד עורכי דין המתמחה בתחום האזרחי-מסחרי. עו"ד זילברברג מתמחה בתחומי הנדל"ן וחוזים, ייצוג בבתי משפט, הוצאה לפועל ופשיטות רגל, צוואות וירושות ועוד. כמו כן מתמחה בהשגת אזרחות ודרכון פולני לישראלים בעלי שורשים פולניים המעוניינים בדרכון אירופאי.

קביעת פגישה
0539374674
חזרה לפורום

האם אני זכאי לקבל אזרחות ודרכון פולני ?

ראו
ראובן

הורי ז"ל היו ילידי פולין. הם נולדו ב 2 ערים קטנות ליד העיר קטוביץ. אני יודע שאבי שירת בצבא הפולני תקופה קצרה בתחילת המלחמה ב 1939. הורי התחתנו בפולין ב 1946, לאבי היו אלה נישואים שניים (אשתו הראשונה ובנו נספו בשואה). הם עלו לארץ בתחילת 1950. כשעלו לארץ היה אבי בן 40 ואמי בת 27. אני נולדתי בארץ ב 1952. למיטב ידיעתי אבי לא שירת בצה"ל. אבל אני זוכר שבשנת 1956 (מבצע סיני) היה בהג"א. האם יש טעם לפתוח בהליכים לקבלת אזרחות ודרכון פולני ? האם עקרונית אני זכאי לקבל אזרחות פולנית ?

RE:
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג

שלום ראובן, אביך עשוי להיות זכאי אם לא שירת בצה"ל ולא היה רשום במערך המילואים לפני 19/01/1951. עליך להזמין אישור מקצין העיר על שירותו הצבאי של אביך בתאריכים הנ"ל.