חגי

זכאות לאזרחות פולנית

סבי וסבתי ז"ל הם ניצולי שואה וילידי בפולין, ובידינו תעודת לידה ומסמכים נוספים. סבי גם היה פרטיזן שבשלב מסויים הצטרף לצבא האדום ונלחם נגד הנאצים. הם עלו לארץ ב59 יחד עם אמי שנולדה בפולין, לא שירתו בצה"ל אך גם לא ידוע אם הם וויתרו על האזרחות. האם אמי ואני זכאים לאזרחות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום חגי, על פניו, נראה על סמך הנתונים שמסרת שיש זכאות לאזרחות פולנית. עליך לפנות לעורך דין המתמחה בתחום אם הנך מעוניין להתחיל בתהליך קבלת האזרחות.