וסילבסקי יהושע

דרכון פולני

המשך טיפול בדרכון פולני הגשתי בקשהלהוצאת דרכון פולני הורי שניהם ילידי פולין עלו לארץ ב1931 ללא ניירות או שלא שמרו על הניירות עוד שלי בורשה מצא רישום מדוייק של כל המשפחה ברישומי העיר בה נולד אבא הבעייה שלפי משרד הפנים בישראל אבא עלה מפולין ב1923 ולפי כרטיס עולה חדש עלה ב1931 בגלל השוני בתאריכים משרד הפנים הפולני חושד שמדובר בשני אנשים שונים תאריך עלייה נכון הוא 1931 ישלי גם רשימת נוסעים שעלו איתו באונייה וגם תאריך הגעה מדוייק לארץ איני יודע איך להמשיך אבקש את הצעה להמשך טיפול בתודה יהושע וסילבסקי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום יהושע, הבעיה שלך היא פרטנית ולא ניתן לענות עליה במסגרת הפורום. הנך מוזמן לפנות ליעוץ אישי לטיפול בתיקך.