רונן

דרכון פולני

שלום , סבי ז"ל מצד אימי נולד בפולין לפני מלחמת העולם השניה ועלה לארץ בשנת 1949 . יש בידי אישור מצהל שהוא נמנה על כוחות המילואים מתאריך 26 בינואר 1951 עד סוף שנת 1966 ולא שרת כחייל סדיר ולפי מה שידוע לי זה לא מבטל את אזרחותו הפולנית . עפ"י תעודת הלידה שלו שברשותי הוא נולד בפולין בתאריך 27 בפברואר שנת 1916 . עפ"י תעודת הנישואים שלו מגרמניה ועפ"י תעודות ממשרד הפנים בישראל הוא נולד בפולין בתאריך 27 בפברואר שנת 1917 . האם ההבדל שיש ברישומי שנת הלידה של סבי מונע קבלת אזרחות פולנית ודרכון פולני עבור אימי ועבורי ??

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, למיטב הבנתי, ההבדלים ברישומי הלידה לא אמורים למנוע את קבלת האזרחות בתנאי שיש ראיות מספיקות להוכיח כי היה אזרח פולני.