ליאת

הנפקת תעודת לידה פולנית דרך שגרירות הפולנית בישראל

שלום רב אני בעלת אזרחות פולנית וכן ילדיי . לצורך הגשת הבקשה לדרכון לילדיי אני צריכה להגיש גם תעודות לידה פולניות של הילדים. שאלתי היא : האם ניתן והאם כדאי להוציא תעודה פולנית בשגרירות הפולנית בישראל על סמך תעודות הלידה הישראליות? או עדיף לפנות ולשלם לעו"ד שטיפל בי לצורך קבלת תעודות הלידה הפולניות? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, לצורך הוצאת תעודת לידה דרך השגרירות, עליך למלא טפסים בפולנית וכן לבצע תרגומים ואישורים נוטריונים למסמכים בעצמך. אם את מעדיפה לא להתעסק בכך, הייתי ממליץ לפנות דרך עורך דין שיסדר לך את המסמכים.