תומר

זכאות לאזרחות

שלום, סבי נולד בתאריך 23/1/1918 ב zolkiew שבפולין (כיום שטח אוקראינה). יש בידי תעודת לידה פולנית שלו. הוא עלה ארצה בשנת 1935 ולא שירת בשירות סדיר בצה"ל. הוא נמנה עם כוחות המילואים מ-18/5/48 עד 15/8/67 אבל גם לא שירת בשירות מילואים פעיל. אבי נולד בארץ וגם אני. האם אוכל להוציא אזרחות פולנית עבור סבי? המטרה היא כמובן להוציא בסופו של תהליך דרכון עבורי. תודה רבה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, למרבה הצער סבך איבד את אזרחותה הואיל והיה רשום למערך המילואים לפי 19/01/51 ( גם אם לא שירת שירות פעיל).