• 21 במאי 2014

    זכאות לאזרחות

    שלום
    אימי נולדה בפולין בעיר רבקה בשנת 1935, עלתה לארץ בשנת 1950.
    ברשותה תעודת מעבר שהונפקה בפולין כאשר עלתה לארץ. כמו כן אישור על אזרחות פולנית
    שהונפקה לה ב -2004 בשגרירות הפולנית בארץ.
    האם אני זכאית לאזרחות פולנית, מה המסמכים שאני צריכה להציג והאם אני מחויבת לעבור מבחן שפה לצורך קבלת האזרחות?
    תודה רבה,
    יעל

    21 במאי 2014
  • מנהל הפורום עו"ד עמיחי זילברברג 22 במאי 2014

    זכאות לאזרחות

    שלום יעל, בהנחה שאימך קיבלה אזרחות ממשרד הפנים הפולני ולא מהנשיא, ניתן להעביר את האזרחות לצאצאים ותוכלי להגיש בקשת אזרחות. אין צורך בידיעת השפה הפולנית.

    22 במאי 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?