משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון פולניבקשה לדרכון אירופאי דרך אבי

מנהלי הפורום

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד עמיחי זילברברג עורך דין מוסמך משנת 1993. בעל תואר ראשון במשפטים (LLB) מאוניברסיטת שפילד אנגליה. דור שלישי למשפחת עורכי דין בראשון לציון. בעל משרד עורכי דין המתמחה בתחום האזרחי-מסחרי. עו"ד זילברברג מתמחה בתחומי הנדל"ן וחוזים, ייצוג בבתי משפט, הוצאה לפועל ופשיטות רגל, צוואות וירושות ועוד. כמו כן מתמחה בהשגת אזרחות ודרכון פולני לישראלים בעלי שורשים פולניים המעוניינים בדרכון אירופאי.

קביעת פגישה
0539374674
חזרה לפורום

בקשה לדרכון אירופאי דרך אבי

אור
אורית

שלום רב אני מעוניינת להוציא דרכון פולני/אירופאי דרך אבא שלי, אבי נולד שנת 1946 ועלה לארך בגיל 18 שנים עם משפחתו, המסמך היחיד שיש בידו הוא אישור של משרד החקלאות אוו משהו כזה, שאבא שלו (סבא שלי) שנולד ב 1913 בפולין, חתום על וויתור של אדמות וכלי עבודה הניירת בת 50 שנים עם חתימות מקוריות. אבי שירת בצה"ל מיד עם עלייתו לארץ גוייס . האם יש סיכוי לקבלת אזרחות ובכלל להתחיל בנושא.

RE:
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג

שלום אורית, לפי הנתונים שמסרת, אביך עלה לארץ בשנת 1957 או 1958. בנסיבות אלו, סיכוייו לרבל אזרחות פולנית גבוהים מאוד ואם את מעוניינת, את יכולה לפתוח בהליכים לקבלת האזרחות.

RE:RE:
אור
אורית

אני אתקן אותך לפי החישוב שלך הוא בן 10 יש לך טעות, אבי עלה לארץ בסיסות שנת 1967 - בפרוץ מלחמת ששת הימים ומיד התגייס .

RE:RE:RE:
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג

כוונתי היתה 1967. אכן הוא זכאי לאזרחות .