משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון פולניויתור על אזרחות פולנית

מנהלי הפורום

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד עמיחי זילברברג עורך דין מוסמך משנת 1993. בעל תואר ראשון במשפטים (LLB) מאוניברסיטת שפילד אנגליה. דור שלישי למשפחת עורכי דין בראשון לציון. בעל משרד עורכי דין המתמחה בתחום האזרחי-מסחרי. עו"ד זילברברג מתמחה בתחומי הנדל"ן וחוזים, ייצוג בבתי משפט, הוצאה לפועל ופשיטות רגל, צוואות וירושות ועוד. כמו כן מתמחה בהשגת אזרחות ודרכון פולני לישראלים בעלי שורשים פולניים המעוניינים בדרכון אירופאי.

קביעת פגישה
0539374674
חזרה לפורום

ויתור על אזרחות פולנית

דני
דני

קיבלתי אזרחות פולנית לאחר שאבא שלי וסבא שלי קיבלו חזרה את האזרחות שלהם. מקום עבודה מסויים שאליו פניתי ביקש ממני לבטל את האזרחות בשביל לקבל סיווג בטחוני. אם אני מותר על האזרחות עכשיו, אני יכול לקבל אותה שוב בהמשך? או שזה תהליך לא הפיך?

RE:
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג

דני שלום רב, ישנה אפשרות להגיש בקשה לויתור אזרחות פולנית לידי גופים אדמינסטרטיביים בפולין. תהליך זה אורך כחצי שנה (אם לא יהיה צורך בעירוב בתי משפט). עם זאת, אין זה אומר כי תוותר לעד על אזרחותך הפולנית, בשלב מסויים, תהיה זכאי שוב להגיש בקשה להשבת האזרחות. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

RE:RE:
דני
דני

תודה! אז אם הבנתי נכון אין זמן מינימום שאני צריך לחכות בשביל לקבל שוב את האזרחות אחרי הביטול, או איזה סנקציות בגלל ויתרתי מיוזמתי על האזרחות?

RE:
ברק
ברק

אם תוותר על האזרחות לא תוכל לקבל אותה שוב