משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון פולנילסבי יש אזרחות פולנית, דודי הוציא לעצמו גם כן. האם אני יכול להוציא מבלי להוציא לאמי?

מנהלי הפורום

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד עמיחי זילברברג עורך דין מוסמך משנת 1993. בעל תואר ראשון במשפטים (LLB) מאוניברסיטת שפילד אנגליה. דור שלישי למשפחת עורכי דין בראשון לציון. בעל משרד עורכי דין המתמחה בתחום האזרחי-מסחרי. עו"ד זילברברג מתמחה בתחומי הנדל"ן וחוזים, ייצוג בבתי משפט, הוצאה לפועל ופשיטות רגל, צוואות וירושות ועוד. כמו כן מתמחה בהשגת אזרחות ודרכון פולני לישראלים בעלי שורשים פולניים המעוניינים בדרכון אירופאי.

קביעת פגישה
0539374674
חזרה לפורום

לסבי יש אזרחות פולנית, דודי הוציא לעצמו גם כן. האם אני יכול להוציא מבלי להוציא לאמי?

אלי
אלירן

שלום רב, יש לי את כל המסמכים המעידים על אזרחות ותעודת לידה של סבי בפולין. דודי הוציא לעצמו ולבני משפחתו אזרחות ודרכון גם כן. הבנתי דרך גורם אחר כי אני יכול להוציא דרכון מבלי לערב את אמי אך אני מרגיש שאני מפספס משהו, האם באמת אפשר לדלג על דור? האם יש לשלם עוד כמה אלפי שקלים בשביל אמי גם כן? תודה רבה, אלירן

RE:
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג

אלירן שלום, כעיקרון ע"פ החוק הפולני, במידה ואתה זכאי לקבל אזרחות פולנית, האזרחות ניתנת תחילה ע"י אשרור אזרחות של יליד\ת פולין, במקרה שלך, אשרור אזרחות הסבא. לאחר מכן, יש לאשר אזרחות לדור השני (במקרה שלך, אמא) ואחר כך לדור השלישי וכן הלאה. אם ברצונך לבדוק זכאותך לקבלת אזרחות ללא עלות ניתן ליצור עמי קשר באופן אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג