משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון פולנישחזור תעודת-לידה דרך בית-משפט פולני

מנהלי הפורום

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד עמיחי זילברברג עורך דין מוסמך משנת 1993. בעל תואר ראשון במשפטים (LLB) מאוניברסיטת שפילד אנגליה. דור שלישי למשפחת עורכי דין בראשון לציון. בעל משרד עורכי דין המתמחה בתחום האזרחי-מסחרי. עו"ד זילברברג מתמחה בתחומי הנדל"ן וחוזים, ייצוג בבתי משפט, הוצאה לפועל ופשיטות רגל, צוואות וירושות ועוד. כמו כן מתמחה בהשגת אזרחות ודרכון פולני לישראלים בעלי שורשים פולניים המעוניינים בדרכון אירופאי.

קביעת פגישה
0539374674
חזרה לפורום

שחזור תעודת-לידה דרך בית-משפט פולני

אני
אניטה חסון

שלום רב, נולדתי בפולין המזרחית בתקופת הכיבוש הרוסי. אין שום זכר לתעודת-הלידה שלי, לא במקום מגורי (סטניסלבוב) ולא בוארשה. המסמכים האחרים שברשותי: 1) מסמך רישמי מתקופת גטו סטניסלבוב, המוכיח, ששהיתי בגטו בגיל 10 חודשים יחד עם הורי. 2) תעודת-לידה (מקורית) של אמי בפולין, ותעודת-נישואין (מקורית) של הורי, 3) תעודה מקורית, המעידה, שקבלתי "פנסית יתום" מגרמניה, עקב מות אבי במלחמה-עולם שנייה. 4) אישורים מקוריים על מגורי עם אמי בפולין לאחר המלחמה. השאלה: האם עם כל האישורים האלה אני יכולה לפנות לבית-משפט בפולין, ולבקש שיחזור תעודת-הלידה שלי? כיצד עושים זאת? (בלי קשר להליכי קבלת אזרחות). נא עצתכם. בתודה ובברכה, אניטה.

RE:
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג

שלום, עקרונית ניתן לפנות לבימ"ש בפולין לשחזור תעודת לידה. מומלץ להתייעץ בעורך דין מקומי שיכין הבקשה.