חנוך ג.

איתור מסמכים לצורך אזרחות פולנית וזכאות

שם תוכן הודעה: אבי נולד בפולין ביום 15.1.1906 ונפטר בארץ ביום 16.6.1961 ולא שירת בצה"ל. 1. האם אני, אשתי וילדי זכאים לאזרחות פולנית? 2. אילו מסמכים נדרשים לקבלת האזרחות ואיך ניתן לאתר אותם? (תעודת לידה? תעודת זהות?) 3. נאמר לי שאת טופס הבקשה לאזרחות ניתן למלא רק בפולנית, הנכון הדבר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, יש להמציא אישור מקצין העיר על אי שירותו של אביך בצה"ל. לקבלת רשימת המסמכים הדרושים, נא פנה דרך יעוץ אישי. אכן, כל הטפסים הינם בפולנית.