דודי

זכאות לאזרחות פולנית

שלום רב, סבתי נולדה בלודג' בשנת 1914 ועלתה לארץ בשנת 1946. האם ניתן להוציא דרכון פולני?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום דודי, סבתך איבדה את האזרחות הפולנית שלה לפי החוק הפולני הואיל וקיבלה אזרחות ישראלית לפני 19/01/51.

דודי

אז לא ניתן להוציא דרכה? כמו כן סבי נולד בשנת 1923 בוילנא(היום ליטא) ועלה לארץ בשנת 1957. היה שם שילטון פולני. האם ניתן להוציא דרכו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

אם סבך עלה ב- 1957 דרך פולין, הוא זכאי לכאורה לאזרחות פולנית. לפרטים נוספים, נא פנה דרך "ייעוץ אישי".