רועי

בקשר לאזרחות פולנית בעקבות האב

שלום, אבי בעל אזרחות פולנית. הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להוציא? כמה זמן זה לוקח והאם אוכל לעשות זאת בעצמי? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום רועי, תחילה יש לבדוק אם אזרחותו של אביך ניתנת להעברה לדורות הבאים אחריו ושזו לא אזרחות שניתנה לו ע"י הנשיא. ניתן להגיש בקשה לאזרחות פולנית ע"י השגרירות הפולנית בארץ וכן בעזרת משרד עורכי דין מתמחה בתחום. דרך השגרירות בדרך כלל לוקח הרבה יותר זמן לקבל אישור אזרחות מאשר אם תבחר לעשות זאת מול משרד עורך דין מתמחה. טווח הזמן לקבלת האזרחות משתנה מבקשה לבקשה ובהתאם למידת המורכבות שבכל תיק. אם ברצונך לבדוק תקינות תעודת האזרחות הפולנית של אביך ולברר פרטים נוספים ניתן ליצור קשר בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

רועי

האזרחות של אבי ניתנת להעברה לדורות הבאים, מבחינת מורכבות התיק כבר יש לי את תעודות הלידה של בניי הם מתחת לגיל 18, תעודות הלידה שלהם מתורגמות לפולנית, בנוסף לזה יש לי את תעודת הנישואין מתורגמת. מה טווח הזמן שזה אמור לקחת אחרי המידע שסיפקתי לך ואיך אפשר לעשות זאת?