פלמוני

השפעה של רישום לשירות מילואים על קבלת אזרחות פולנית

שלום האם רישום לשירות מילואים בשנת 50, ללא שירות בפועל בסדיר או במילואים, מונע קבלת אזרחות? אם כן, האם תתכן התפתחות בנושא בעתיד? האם יש עתירות משפטיות בנושא? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, גם אם אדם רק נרשם במאגרים של צה"ל ולא שירת שירות מכל סוג שהוא בין 14.5.48-19.1.51 נחשב אותו אדם כמי שאיבד את אזרחותו הפולנית בעיני הפולנים. כרגע עדיין אין התפתחויות בנושא עד כמה שידוע לי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

לצערי, נכון להיום גם רישום למילואים גרידא, נחשב כשירות צבאי עבור הפולנים. כרגע זה המצב ולא ידוע לי על הליכים משפטיים בנושא זה.