טניה

סיכוי להוצאת אזרחות פולנית

שלום, הייתי רוצה לדעת אם יש לי סיכוי להוציא אזרחות פולנית דרך סבא רבא שלי. אני יודעת רק מתי הוא נולד 27/1/1895 מתי נפטר 1982 (לא חיו מעולם בישראל רק בבלארוס אם זה משנה)ושמו מקסימובסקי איבן איבנוביץ״. הבעיה שאין לנו שום תעודות לידה /מסמכים אחרים שמעידים על זה שהיה פולני ,לפי סיפוריו של אבי יודע רק על פי מה שסיפר לו שבגיל 5 ז״א שנת 1900 נשלח לבלארוס מפולין הוא היה גם בבית יתומים אמר שהכל נאבד ואי אפשר למצוא כלום. האם יש סיכוי למצוא משהו ,מה דעתך ? תודה רבה מראש !

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום פולין נוסדה בשנת 1918. אם הוא כבר עבר לבלארוס לפני שפולין הוכרה כמדינה עצמאית אזי שאינו זכאי. כמו כן, אם הוא לא חזר לפולין אחרי מלחה"ע השניה, הוא איבד זכאותו. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג