הדס

דרכון לילדים לאמא פולניה

הי, בהנחה שיש לי דרכון פולני - איך אני מוציאה דרכון גם עבור ילדי הקטינים? עד היום לא הגשתי עבורם שום בקשה למסמכים פולניים, אבל אני מבינה שאין צורך לאשר עבורם אזרחות כי הם זכאים מכורך היותם ילדי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום הדס בשגרירות הפולנית מבקשים לראות תעודת אזרחות פולנית עבור כל מבקש דרכון פולני. לפיכך, תחילה יש להוציא אזרחות פולנית לילדיך. הם זכאים לאזרחות פולנית באופן מיידי מאחר ולך כבר יש אזרחות ודרכון פולני. התהליך עבור הוצאת אזרחותם אמור להיות קצר ומהיר יותר. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג