מורן

שינוי שם משפחה עקב נישואים

שלום רב, לפני מספר חודשים קיבלתי אזרחות פולנית ואני רוצה להתחיל בתהליך של הוצאת דרכון. עם זאת, הספקתי בינתיים לשנות את שם המשפחה שלי עקב נישואים. כשאחי הלך להוציא דרכון עבורו הוא שאל לגבי המקרה שלי והשיבו לו שעליי להוציא תעודת נישואין פולנית במחלקה המשפטית (Legal Matters) בשגרירות לפני שאגיע למחלקה הקונסולרית לשם הוצאת הדרכון. האם כך הדבר? ניסיתי לקבוע תור למחלקה המשפטית אך ללא הצלחה. האם קביעת התור מתבצעת באותו הליך כמו למחלקה הקונסולרית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום מורן, לצערי אין לי אפשרות לדעת מאחר ומשרדי אינו עובד עם השגרירות הפולנית אלא עם רשויות פולין באופן ישיר. כך שאין באפשרותי לדעת האם זה נכון. אם תרצי שאסייע לך באמצעות משרדי, ניתן ליצור קשר בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג.