מאי מאיר

חותמת אפוסטיל בהמשך לבקשת דרכון פולני

כחלק מהמסכים הנדרשים אני צריכה להחתים אפוסטיל על דרכון ישראלי. השאלה שלי כיצד אני עושה זאת? אם אדפיס את הדרכון צבעוני, יאשרו לחתום על הדף הזה? הרי זה לא מסמך ציבורי אם אני מדפיסה אותו. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום ניתן לברר מול השגרירות הפולנית בארץ \ משרד החוץ. משרדנו לא דורש חתימת אפוסטיל על צילום דרכון כך שאין לנו מושג מדוע זה מתבקש.

מנחם

על פי נסיוני אין כל דרישה לאפוסטיל לגבי הדרכון . במצב שאת נותנת יפוי כוח למישהו אחר ואז על יפוי הכוח הנוטריוני שאליו מוצמד תצלום של הדרכון שלך (עם הפרטים והתמונה ) צריך אפוסטיל ואת זה עושים בבית המשפט .