צופית גוטליב

זכאות לדרכון פולני לאבי וילדיו

אבי נולד בפולין ב1948 ועלה לארץ ב1956 ברשותי תעודת הלידה שלו, ת.ז של הוריו, תעודת עולה מסמכים מקוריים מפולין ועוד מסמך עם הכותרת Prada השייכת לאביו האם זה אומר שאבי זכאי לקבל את אזרחותו הפולנית? שירת בצהל בשנות ה60

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום אם אביך עלה לארץ ישירות מפולין ב1956 אז על פניו נראה כי הנך זכאית לקבלת אזרחות. המסמכים שבידייך גם הם טובים לצורך התהליך. לפרטים נוספים ובמידה ותתתענייני בשירותנו בהוצאת אזרחותך הפולנית, ניתן לפנות לייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג