ישראל

הנפקת תעודת לידה פולנית

אני לאחר הליך של קבלת אזרחות. וכרגע, בכדי לקבל דרכון פולני, אני צריך להנפיק תעודת לידה ונישואין פולנית. כרגע הכנתי את התעודות ותרגמתי + אפוסטיל. איך אני מתקדם ומול מי אני מגיש את הבקשה לקבלת תעודת לידה ונישואין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום ניתן להגיש המסמכים לצורך הנפקתם בפולנית לשגרירות הפולנית בארץ. ניתן גם להעזר בשירותי עו"ד המתמחה בתחום. כמו כן, יש צורך להחזיק גם בבקשה לקבלת דרכון פולני, זהו מסמך שיש למלא פרטים אודותייך בפולנית. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג