אילן

הארכת תוקף דרכון - קביעת מועד לפגישה

איך קובעים תור דרך אתר השגרירות להארכת הדרכון? נכנסתי לאתר https://www.e-konsulat.gov.pl/ שם בחרתי ישראל ותל אביב נכנסתי ל visit ==> passport matters סימנתי 1 במספר האנשים וכתוב שאין תאריכים פנויים עד 16/10 איך ממשיכים מפה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

ם, משמעות הדבר הוא שעד 16.10 אין תורים פנויים. ניתן לנסות להכנס שוב לאתר השגרירות בין14-16 לחודש זה ולקבוע לאחד התאריכים הפנויים בחודש אוקטובר. אם תתקל בקשיים, משרדנו מציע שירותי קביעת תורים. לפרטים נוספים ניתן לפנות בייעוץ אישי עו"ד עמיחי זילברברג