עומר

דרכון פולני עבור אחותי לאחר שהמשפחה כבר הוציאה דרכונים והיא עדיין לא

סבי, אמי, אחותה, אני ו2 אחיותי הוצאנו לפני שנה דרכון פולני, עכשיו נשארה עוד אחות שהחליטה שעכשיו היא רוצה גם להוציא, איזה מסמכים היא צריכה להביא ואיך היא מתחילה בפרוצדורה? האם עלייה לעשות הכל כמו שאנחנו עשינו בזמנו או שיש לה אפשרות לזרז את זה בגלל שלנו כבר יש דרכונים פולנים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום אני מבין כי מדובר באחותך? במידה וכן, יש מס' מסמכים שעלי הלמציא ממשרד הפנים כמו: תעודת לידה מקורית, תמצית רישום מלאה ממרשם האוכלוסין, תעודת נישואין (במידה ונשואה) ועוד. מאחר ולך יש כבר אזרחות ודרכון פולני, התהליך עבורה יהיה קצר יותר, כל עוד ילווה ע"י עו"ד המתמחים בתחום. לפרטים נוספים ניתן לפנות בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג