זאב

האם קטין שקיבל כבר דרכון, נדרש לאישור אזרחות בהגיעו לגיל 18

שני בני הקטינים קיבלו דרכון פולני בעקבות אישור האזרחות שלי, אולם לא הוצא להם אישור אזרחות משל עצמם (זולת תעודות הלידה). האם לאחר גיל 18 כאשר ירצו לחדש את הדרכונים, תהיה להם בעיה וידרשו מהם אישור אזרחות משל עצמם ? ןעל כן האם רצוי להוציא לכל אחד מהם אישור אזרחות משל עצמו כעת, או שזה לא נחוץ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, כשיצטרכו לחדש דרכון, יבקשו בשגרירות לראות את תעודות האזרחות הפולניות שלהם. לפיכך, רצוי להוציא להם תעודות אזרחות משל עצמם. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג