רותם

חידוש דרכון ואזרחות לתינוקת

שלום אני רוצה לחדש את הדרכון שלי מה עלי להביא איתי ? ובנוסף להוציא אזרחות ודרכון לביתי בת השנה האם היא מקבלת אוטומטית ? מה אני צריכה להביא? ומה העלויות ?תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, יש לקחת איתך 2 תמונות פספורט, דרכון ישראלי ,טופס בקשה לחידוש דרכון וכסף לתשלום אגרה. עבור בתך, יש להוציא תחילה אזרחות פולנית ולאחר מכן להנפיק לה תעודת לידה פולנית וכן טופס בקשה לקבלת דרכון. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג.

רוני

שלום, הסטטוס שלי מאז הוצאת הדרכון השתנה מרווק לנשוי. האם צריך לספק מסמכים נוספים או אישהן פעולות נוספות?

רוני

חידוש דרכון