איל

תור בשגרירות הפולנית - האם ילדים צריכים להיות נוכחים

שלום, יש לי את כל המסמכים הנרשים וקבעתי תור בשגרירות הפולנית בתל אביב. יש לי שני ילדים (5 וחצי ו3 וחצי). רציתי לדעת האם הם נדרשים להיות נוכחים בשגרירות במהלך הביקור שלי שם או שאני יכול לעשות את כל התהליך עבורם. תודה רבה על העזרה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום במידה והנך מגיש בקשה ומסמכים להוצאת דרכונים גם עבורם, עליהם להיות נוכחים כמו גם אמם. מאחר והם קטינים, על שני ההורים והילדים להיות נוכחים בשגרירות הפולנית. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג