אסתי

שינוי מועד תור שנקבע בשגרירות/ ביטול התור+ שינוי מועד איסוף דרכון

שלום, אודה לעזרתכם כיצד משנים מועד לתור שנקבע? או לחילופין- האם ניתן לבטלו? כמו כן, נקבע לאחי מועד לקבלת הדרכון, אך אינו יוכל להגיע- כיצד ניתן לשנות את המועד? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום לדחות במקום התור שכבר נקבע לא ניתן אך ניתן לבטל את התור ואז לקבוע מועד חדש. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג

אסתי

תודה. כיצד מבצעים זאת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום דרך אתר השגרירות. במידה ותהיי מעוניינת משרדנו מסייע בעניין זה. ניתן לפנות אלינו באמצעות ייעוץ אישי בברכה עו"ד עמיחי זילברברג