מיכאל שפיר

יש לי אישור לאזרחות פולנית כיצד מוציא דרכון וכיצד משיג לבנותי ואחי דרכון גם?

אחרי שקיבלתי אזרחות האם ממשיך התהליך לבנותיי בארץ או דרך שצריך להוציא לכל אחת אזרחות בפולין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, לצורך קבלת הדרכון עליך לתרגם ולרשום ברשויות הפולניות תעודות מסוימות כגון תעודת לידה ותעודת נישואין. לצורך קבלת אזרחות לאחיך ובנותיך, יש להגיש בקשה בצירוף מסמכים כגון תעודת לידה, תמצית רישום תעודת נישואין ככל ורלבנטי וכדומה. לפרטים נוספים ניתן לפנות דרך "צור קשר"