דבירק

הוצאת דרכון פולני לבתי

שלום רב, לפני מספר שנים הוצאתי אזרחות פולנית וכיום יש לי דרכון פולני, בשעה טובה נולדה לי בת ורציתי לדעת מה הפרוצידורה להוצאת אזרחות לביתי. בברכה,

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

ראשית מזל טוב, לצורך הוצאת תעודת אזרחות לבתך, יש להמציא את המסמכים הבאים- תעודת לידה ממשרד הפנים, תעודת נישואין של ההורים (מקור או העתק נאמן למקור ע"י הרבנות), צילום דף ראשון של דרכון ישראלי, העתק תעודת האזרחות שלך. מומלץ להיעזר בעורך דין הבקיא בפרוצדורה להוצאת אזרחות פולנית.