אלינור

כמה זמן נמשך התהליך?

הגשתי היום מסמכים לצהל אשר בודק זכאות ראשונית. מה טווח הזמנים המשוער מרגע זה ועד קבלת דרכון, בהנחה שהכל תקין? (האישור עלול לקחת כחודשיים שלושה ממה שנאמר לי). אני ממש בגישושים הראשונים.

אלינור

הכוונה לדרכון פולני אבל כיוון שאתם עוסקים גם בדרכון פורטוגלי - השאלה רלוונטית גם לזה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום אלינור, לצה"ל לוקח בממוצע 3-4 חודשים להנפיק את האישור. משך הליך הוצאת הדרכון תלוי אם צריך לעשות הליך מקדים של חיפוש מסמכים. בממוצע ההליך עשוי לארוך בין שנה לשנה וחצי.