מיכאל צ

זכאות לדרכון פולני מסבא רבא

היי, לאחר מספר חיפושים ובדיקת מספר מסמכים מצומצם שהצלחתי למצוא גיליתי שסבא רבא שלי מגיע מאזור באוקראינה שייתכן והיה פולני כמו כן שמו ושם משפחתו מקשרים לפולין, אם הוא לאחר המלחמה הגיע לרוסיה לסיביר האם עדיין תיתכן זכאות? הוא אינו שירת בצבא, כמו כן במידה וכן כיצד ניתן להשיג עוד מסמכים על מקורו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום רב, אם סבא רבא חי באזור אשר היה בשליטת פולין ערב מלחמה"ש, יתכן כי צאצאיו זכאים לאזרחות פולנית בתנאי שאחרי המלחמה הוא חזר לאזור פולין ולא נשאר בשטח בשליטה סובייטית.