• מיקי

    נשלח ע"ימיקי 11:08, 24 ביוני 2013

    שלום בשנית. בהמשך לשאלתי הקודמת עלי לציין כי עלינו בשנת 1957 אי לכך ממילא ברור כי אבי לא שרת בתקופה הרלוונתית. האם אני צודק שהדבר מובן מאילו. תודה רבה.

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

    עו"ד עמיחי זילברברג,מנהל הפורום

    11:57, 24 ביוני 2013

    אם כך הדבר אכן אין צורך באישור צבאי כלל.
    הליך אשרור האזרחות אורך כשמונה חודשים.
    אשמח לשלוח אלייך הצעת מחיר מסודרת לטיפול בבקשה.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

מנהל הפורום: עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד עמיחי זילברברג עורך דין מוסמך משנת 1993. בעל תואר ראשון במשפטים (LLB) מאוניברסיטת שפילד אנגליה.
למידע נוסף

053-9374674 חיוג
הודעה

פורום זה מיועד לאלפי העולים שעלו מפולין ולצאצאיהם ומטרתו לתת להם ידע כללי בנושא של קבלת אזרחות פולנית, דרכון פולני אירופאי ותהליכי רישום במנהל האוכלוסין הפולני הנדרשים לצורך הגשת הבקשה לדרכון פולני.
תחום זה של אזרחות פולנית הוא סבוך לאור גלגוליו השונים של חוק האזרחות הפולנית מהשנים 1920, 1951, 1962  ו- 2012. כל השינויים הללו בחוק, יש להם חשיבות רבה לגבי זכויות הפונים.
חוק האזרחות הפולנית יצר למעשה 2 סוגים של אזרחיות פולניות. האחת על פיה האזרחות עוברת בירושה לצאצאים והאחרת – לא.
נסיבות חייו האישיות של כל פונה יכולה להשפיע על טיב האזרחות הפולנית לה הוא זכאי, בין אם מהסוג הראשון ובין אם מהסוג השני.
גם התקנות בדבר אופן הגשת בקשות בתהליכים השונים משתנות חדשות לבקרים ויש להתעדכן בהן כל העת.
כל מי שחפצה נפשו  בייעוץ אישי הנוגע לפרטיו האישיים, מוזמן לפנות למומחים בתחום.

אזהרה: אין להסיק בשום אופן מנתונים חלקיים של אדם מסוים שהדבר מתאים גם למקרה אחר שכן שוני קטן שאולי נחזה להיות זניח - יכול לעשות הבדל גדול.