רונן א.

אזרחות פולנית לילדיי

שלום, אני בעל אזרחות פולנית ואישתי ללא. ארצה להוציא לילדיי הקטינים (גילאים 5 עד 10) גם אזרחות פולנית, דרכון וכו'. איך הפרוצדורה מול השגרירות הפולנית עובדת? איך מתחילים את התהליך ומהי הניירת הדרושה בשביל שאוכל לקדם את הנושא. תודה רבה, רונן

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום, ניתן לפנות דרך השגרירות או להכין את המסמכים ישירות בפולין. עקרונית צריך להוציא לילדים אזרחות ולצורך דרכון יש לרשום לילדים את תעודות הלידה הישראליות בפולין ולהנפיק תעודות פולניות. כמו כן צריך לרשום בפולין את תעודת הנישואין שלכם אם טרם נרשמה. את כל המסמכים צריך לתרגם לפולנית עם אישורים נוטריונים וחותמת אפוסטיל. לפרטים נוספים ניתן לפנות דרך "צור קשר"