רבקה

דרכון פולני לילדים

שלום רב אבי נולד בפולין בעיירה ליד לובלין ב-1929. ברשותי שרידים של תעודת הזהות שלו אותה החביא מהנאצים. בני מעוניין להוציא אזרחות פולנית לצורך קבלת דרכון אירופאי. האם אני צריכה להוציא אזרחות ראשונה או שבני יכול להוציא בלעדיי? האם שנינו יכולים להוציא בו זמנית? תודה רבקה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

רבקה שלום, אזרחות פולנית עוברת מדור לדור ולא ניתן להעביר לבנך ללא שיהיה לך ולאביך קודם לכן. ניתן להגיש את הבקשה לקבלת אזרחות פולנית עבורך ועבור בנך במקביל במידה והינכם זכאים.