יעל

שימוש בדרכון פולני

שלום, ברשותי דרכון פולני בנוסף לדרכון הישראלי. ברצוני לטוס לחו"ל בשבוע הבא וראיתי שהדרכון הישראלי שלי פג תוקף. רציתי לברר שאיו מניעה שאשתמש בדרכון הפולני שלי לצורך טיסה זו. תודה ושנה טובה, יעל

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

איני רואה כל מניעה. תוכלי לברר מול משרד הפנים. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

מלכה

אני בררתי, ונמסר לי שאזרח ישראלי חייב לצאת מישראל ולהיכנס אליה עם דרכון ישראלי. אגב: גם אזרח פולני חייב להיכנס ולצאת מפולין בעזרת דרכון פולני.