סיגל

חידוש דרכון

שלום רב, אני צריכה לחדש את הדרכון של שני ילדי הקטינים, באתר של השגרירות לא מצאתי את הפרטים איך עושים זאת. האם ידוע לך? שאלה נוספת - בעלי נפטר האם אני צריכה להוציא מסמך מתורגם או משהו בסגנון כדי לחדש את הדרכונים שלהם הרי הם דורשים את שני ההורים בשגרירות. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

סיגל שלום, בנוגע לפטירת בעלך, בהנחה שילדייך לא שינו את שמם, יהא עלייך להציג תעודת פטירה בלבד בפני השגרירות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

תוכלי לפנות למשרדי, אנו מטפלים בהכנת מסמכים עבור הדרכון.

אהרון שמייסר

שלום גיליתי להפתעתי שהדרכון הפולני שלי פג תוקף במרץ 2017 האם תהיה לי בעיה לדש אותו? בברכה אהרון שמייסר

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שלום לא תהיה בעיה לחדשו. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג