שמעון

אזרחות לצאצאי פולין

האם זה נכון שכצאצא לסבא שלי שנולד בפולין ולצורך הענין זכאי לאזרחות פולנית אני יכול להוציא אזרחות ולדלג על אבא שלי (יליד הארץ)? הבנתי שאין צורך בהליך של הוצאת אזרחות לאבא .

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שמעון שלום, אין נכונות בדבר, אזרחות פולנית עוברת מדור לדור בלבד, לא ניתן לדלג על דור.

שמעון

לא מדויק, להלן התשובה שקיבלתי משגרירות פולין Does your grandfather have the confirmation of Polish citizenship or valid Polish passport? If yes, you can apply directly, without applying first for the citizenship for your father.