עינת

עזרה בניסוח הסכם פשרה

שלום, אני נמצאת במהלך של הסכם פשרה עם תובע. התביעה היא בתיק תא"מ וכן תיק הוצל"פ שהוגשו נגדי. לצערי עורכי הדין שלנו כבר 3 שבועות מתקוטטים כמו ילדים לגבי ניסוח של לוחות זמנים בהסכם ולא מוכנים לדבר ביניהם, רק מיילים. עו"ד התובע טוען לסתירה בסעיף מסויים רלוונטי ללו"ז ביצוע ההסכם. אני מבקשת עזרתכם וחוות דעתכם לגבי סעיפים אלו בלבד אחרת אני חוששת שעלול להיות מצב של התשת התובע והליכה למשפט לחינם כיוון שהסעיפים המהותיים כבר גובשו והסכמו. להלן סעיפי המחלוקת: 5. הסכום הנקוב לעיל ישולם תוך 30 יום מיום שיינתן להסכם בין הצדדים תוקף של פסק דין בהמחאה ערוכה וע"ש ב"כ התובע. באמצעות המחאה שתשוגר לב"כ התובעת בדואר רשום לכתובת המופיעה מעלה, שיגורה של ההמחאה במועד הנקוב בסעיף זה לעיל יהווה ראיה מוחלטת לתשלום במועד, למעט אם ההמחאה הופקדה וחוללה. 6. אם לא ישולם הסכום הנקוב לעיל במלואו במועד, יינתן פסק דין על מלוא סכום התביעה בתא"מ XXX. 7. בכפוף לתשלום הסכום הנקוב בסעיף 4 להסכם, וכאמור בסעיף 5 לעיל, תיק הוצל"פ ייסגר מייד לאחר הגיע ההמחאה מושא סעיף 4 לעיל לב"כ התובעת. 7 ימים לאחר הגיע ההמחאה מושא סעיף 4 דלעיל לב"כ התובעת ישגר הלה בדואר רשום, עם אישור מסירה , את ההמחאות מושא תיק ההוצאה לפועל לב"כ הנתבעת , וכן החלטה מטעם רשם ההוצאה לפועל בדבר סגירת תיק ההוצל"פ לעיל. מוסכם בין הצדדים כי אי השבת ההמחאות ואי סגירת תיק ההוצאה לפועל כאמור לעיל יחייבו את התובעת להשיב לנתבע בתום 7 הימים כאמור לעיל את הסך ששולם כאמור בסעיף 4 דלעיל, זאת מבלי לגרוע מחובת הנתבעת להשיב את ההמחאות ולסגור את תיק הוצאה לפועל. תודה רבה עינת

עו"ד אוה וייס

שלום עינת, התכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר עצה משפטית, חוות דעת מקצועית, או תחליף להתייעצות עם עורך דין. מטרת התכנים המופיעים באתר לסייע למשתמשים להרחיב את בסיס הידע האישי שלהם בלבד ולאפשר להם לדעת יותר, בטרם הם פונים אל עורך דין או כל מומחה אחר. בהתאם לכך, אני ממליצה לך לפנות לעורך דין על מנת לקבל מענה לפנייתך, ואין באפשרותי לענות בצורה מפורטת לשאלתך. אני מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך הדרך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים