אריק

זומנתי לישיבה ביחידת הסיוע בישוב סכסוך

זומנתי לישיבה ראשונה ביחידת הסיוע לאחר שאשתי הגישה בקשה לישוב סכסוך. האם חייב להופיע או שאני יכול להודיע להם טלפונית שאני לא מגיע ולא מעוניין? האם ניתן להביא איתי עורך דין?

עו"ד אייל סייג

פנייתך למעשה מכילה שתי שאלות: האחת, האם קיימת חובת הופעה? השנייה, האם אתה זכאי לייצוג של עורך דין? לשאלתך הראשונה: התשובה חיובית. יש חובת הופעה ואי הופעה כמוה כאי הופעה לדיון בבית המשפט. לשאלתך השנייה: רק לפגישה הראשונה (המכונה גם: "פגישת מהו"ת") אין אפשרות להיות מיוצג, ואולם ליתר 3 הפגישות הבאות לאחר מכן (אם וככל שתתקיימנה) אתה כן זכאי לייצוג.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים