ייי

מחיקה אוטומטית של רישום תיק סגור

עקב סכסוך שנים נרשם תיק שנסגר מחוסר עניין לציבור. היום עברו בדיוק 7 שנים והוצאתי פלט וזה מופיע שם. אמרו לי שם שזה לא נמחק אוטומטית ויש צורך להגיש בקשה למטה הארצי למחלקה לרישום פלילי. האם זה אכן לא נמחק ? ואם כן נמחק אוטומטית אז מתי ?

עו"ד נדב גרינולד

מחיקה אוטומטית של תיק שנסגר אפשרית בנוגע לעבירות שאינן מסוג "פשע". למעט תיקים סגורים בהם החליט ראש אגף החקירות והמודיעין במשטרה אחרת. יש צורך לבדוק את המקרה הספציפי שלך לעומק. אתה מוזמן ליצור קשר בטלפון - 050-8848606