אבי

מחיקת תיק פלילי עקב הפרעה בעבודה

יש לי תיק פלילי על גניבה ממעביד קיבלתי קנס ועל תנאי עבר המון זמן זוהי עבירה היחידה שלי אני בן 50 וזה פוגע לי בעבודה כי אני אמור לקבל אישור לעבוד גם בנתב׳ג ולא יכול מה עושים

עו"ד נדב גרינוולד

אבי שלום, על מנת לענות לך בצורה עניינית יש צורך בפרטים נוספים. בכל מקרה גם אם חלפה תקופת ההתיישנות ותקופת המחיקה אין הדבר משמעו כי הרישום הפלילי יימחק כליל שכן המידע אודות ההרשעה נותר במאגרי המידע המשטרתיים גם לאחר תום תקופת המחיקה. אתה מוזמן ליצור קשר בטלפון - 050-8848606