שמעון

תעודת יושר לשגרירות זרה

האם רישום משטרתי קיים שנסגר בחוסר עניין לציבור בשנת 2006 נמסר בתעודת יושר לשגרירות זרה לצורך בקשת אזרחות

עו"ד נדב גרינוולד

שמעון שלום, על פי החוק משטרת ישראל רשאית למסור לרשויות זרות מידע מהרישום הפלילי אך ורק בהסכמתך. המידע יועבר ישירות לרשות הזרה ויהיה כולל אך ורק תיקים בהם הורשעת בבית המשפט ותיקי פתוחים (תיקי מב"ד - ממתינים לבירור דין). תיקים בהם נחקרת ונסגרו, הרשעות שהתיישנו וחנינות שהתקבלו מנשיא המדינה לא יכללו ברישום שיועבר. בהתאם לחוק מידע בנוגע לתיקים סגורים מועבר אך ורק לקבוצה מצומצמת של גופים כאשר רשויות זרות אינן נכללות ברשימה זו. במידה ואתה זקוק לסיוע נוסף אתה מוזמן להיוועץ עמי - 050-8848606.