מס רכישה

לי ולאשתי דירה משותפת עליה משלמים משכנתה,במהלך החיים אישתי ירשה דירה מהוריה ז"ל הרשומה על שמה ואני ירשתי 1/6 דירה מהוריי ז"ל שטרם נירשמה בטאבו על שמי.

לי ולאשתי דירה משותפת עליה משלמים משכנתה,במהלך החיים אישתי ירשה דירה מהוריה ז"ל הרשומה על שמה ואני ירשתי 1/6 דירה מהוריי ז"ל שטרם נירשמה בטאבו על שמי. היום אנו רוצים למכור את דירתינו המשותפת, לקחת הלוואת משכנתא נוספת ולרכוש דירה אחרת. מה החבות שלנו במס רכישה ואיך ניתן ליצור תכנון מקסימאלי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! השאלה אינה םשוטה ע"מ לענות עליה במסגרת פורום. מציע להגיע לייעוץ ראשוני ולבחון ליווי התהליך מתחילתו ועד סופו כולל הדיווחים לרשויות המס. כעקרון אוכל להגיד כי על פניו נשמע שיש מה לעשות בעניין מבחינת חיסכון במס. לתיאום פגישה תוכלו להתקשר למשרדינו במספר 03-5522275

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים