משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמיסיםלי ולאשתי דירה משותפת עליה משלמים משכנתה,במהלך החיים אישתי ירשה דירה מהוריה ז"ל הרשומה על שמה ואני ירשתי 1/6 דירה מהוריי ז"ל שטרם נירשמה בטאבו על שמי.
חזרה לפורום

לי ולאשתי דירה משותפת עליה משלמים משכנתה,במהלך החיים אישתי ירשה דירה מהוריה ז"ל הרשומה על שמה ואני ירשתי 1/6 דירה מהוריי ז"ל שטרם נירשמה בטאבו על שמי.

מס
מס רכישה

לי ולאשתי דירה משותפת עליה משלמים משכנתה,במהלך החיים אישתי ירשה דירה מהוריה ז"ל הרשומה על שמה ואני ירשתי 1/6 דירה מהוריי ז"ל שטרם נירשמה בטאבו על שמי. היום אנו רוצים למכור את דירתינו המשותפת, לקחת הלוואת משכנתא נוספת ולרכוש דירה אחרת. מה החבות שלנו במס רכישה ואיך ניתן ליצור תכנון מקסימאלי.

RE:
עו&
עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! השאלה אינה םשוטה ע"מ לענות עליה במסגרת פורום. מציע להגיע לייעוץ ראשוני ולבחון ליווי התהליך מתחילתו ועד סופו כולל הדיווחים לרשויות המס. כעקרון אוכל להגיד כי על פניו נשמע שיש מה לעשות בעניין מבחינת חיסכון במס. לתיאום פגישה תוכלו להתקשר למשרדינו במספר 03-5522275