דורין

חנות בדמי מפתח מס שבח בגינה

אני דייר מוגן יש לי חנות בדמי מפתח שנרכשה לפני 30 שנה.היום עקב גילי אני מעונין למכור זכויותי לבעל הנכס.האם חל מס שבח על המכירה. כי מס שבח חל בדרך כלל בנושא מקרקעין והם לא בבעלותי.מס שבח לדירות פוטר המחזיק עד 31.12.2013 ולאחר תאריך זה מחויב ב25 אחוז האם זה חל גם עלי. האם יש קשר להכנסותי עם בצוע המכירה חג שמח

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! יש להבין מספר נתונים נוספים ע"מ לענות על שאלתך. מציע כי תיצור קשר עם משרדינו במספר 03-5522275 בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים