יוסי

שווי מס טלפון נייד לעובד שכיר

שלום רב, מהו שווי מס בגין טלפון נייד לעובד שכיר בשנת 2016? לפי לוח עזר לחישוב מס הכנסה ממשכורת ושכר עבודה לשנת 2016 המפורסם באינטרנט, מדובר ב105 ש"ח. כפי הידוע לי בשנים הקודמות השווי היה מחצית מן ההוצאה החודשית או 105 ש"ח לחודש לפי הנמוך ביניהם. האם ב 2016 זה השתנה ומדובר בסכום קבוע של 105 ש"ח? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

יוסי שלום, בדיוק כמו בשנים קודמות, כלומר מחצית מן ההוצאה החודשית או 105 ₪ לחודש לפי הנמוך מביניהם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים