הלל

האם אני חייב בתשלום מס הכנסה?

שלום וברכה, אני לא בטוח שאני פונה לפורום הנכון אך מנסה את מזלי. בעוד כשבועיים אני משתחרר שירות סדיר. תוך כדי השירות עבדתי באישור. עכשיו שאני משתחרר אני רוצה לדעת האם יש לי חובה לשלם מיסים על העבודה שאני עובד בה? אציין שגובה השכר שלי עתיד להיות כ2,000 ש"ח בחודש. אני עובד עם תלוש והכל... אשמח לתשובתך. תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

הלל שלום, חייל משוחרר ששירת 23 חודשים ומעלה זכאי ל-2 נק' זיכוי נוספות החל מחודש לאחר שחרורו, זאת למשך 36 החודשים הראשונים. ע"פ הנתונים שהצגת, הכנסתך השנתית תעמוד על כ-24,000 ₪, מה שאומר שלא תשלם מס הכנסה בכלל מכיוון שנקודות הזיכוי מכסות ועולות על גובה המס מההכנסה. יש לציין כי מביטוח לאומי אין פטור ללא יוצא מן הכלל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים