ניבר

החזר ממס הכנסה בעקבות פטור ממס הכנסה

שלום, אבי קיבל פטור ממס הכנסה לפי סעיף 9 (5) משנת 2008. ע"מ לקבל החזר ממס הכנסה, במהלך 2016 הגשנו דוחות שנתיים לשנים 2008-2015. לא קיבלנו החזר בגין שנת 2008. האם זה תקין? תודה, ניבר.

עו"ד איתי ברכה

ניבר שלום, שנת 2008 כבר התיישנה מכיוון שעברו יותר מ-6 שנות מס.

ניבר

מה המועד שממנו סופרים את ההתיישנות? המועד בו הוגשה לביטוח לאומי הבקשה לפטור ממס הכנסה או לחילופין המועד בו התקבלה הודעה מפקיד שומה על פטור ממס הכנסה? תודה ניבר

עו"ד איתי ברכה

ניבר שלום, המועד ממנו סופרים את ההתיישנות הינו המועד בו התקבלה ההודעה מפקיד השומה בדבר הפטור ממס הכנסה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מיסים