חנה

כסף שייך לעיזבון אפשר לתבוע אותם רק מאחד מהצדדים

בעלי נפטר הינו נשואים 44 שנים ,אין לנו ילדים יש לו אחות יבשתי בקשה לצו ירושה עוד לא יצאה .הוא היה בן האדם חולה מ2007 היה לו נכות 100 אחוז יצא לפנסיה מוקדמת עם קיצבה קטנה אני היתי כל השנים המפרנסת העיקרית והיה בסדר גמור. בחן בנק המשותף החן שנכנסו כל הכנסות שלי פלוס הפיצויים שיצאתי לפנסיה הוא אף פעם לא יפקיד אגורה אחד בחשבון המשותף אבל הוא השתמש ב ישראכרט להוצ הבית שאני היתי מאוד עסוקה ,יש לי הוחכחות משנת 2000 עד היום תדפיסים מהבנק ,לי לי סיכוי להוציא מהעיזבון שלו את החן זה?אין סיכוי להגיע להבנה עם אחותו

item.Author מנהל הפורום עו"ד גלית הר-זהב

ערב טוב, משתתפת בצערך, מתוך דברייך אני מבינה כי מדובר בכספים משותפים שנצברו במהלך חייכם המשותפים ושייכים לשניכם בחלוקה שווה. לתשומת ליבך, מגיע לך את חלקך ועוד חלק מחלקו של בעלך ז"ל. עוד אוסיף, כי במידה ונישאתם לפני ינואר 1974, חלה עליהם הילכת השיתוף קרי כל הרכוש מתחלק שווה בשווה, ולא חל איזון המשאבים החל בכפוף לחוק יחסי ממון. אחות המנוח תקבל את חלקה עפ"י חוק הירושה. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות