אבי ע

רישום הורשה בלשכת רישום מקרקעין

שלום רב, מוניתי למנהל עזבון, בין הזוכים יש נעדר, נרשמה הערת אזהרה בטאבו בדבר המינוי האם רישום הורשה (צו קיום צוואה) על שמות הזוכים מעקרת את יכולת מנהל העזבון למכור דירה מהעזבון תודה, אבי

item.Author מנהל הפורום עו"ד גלית הר-זהב

שלום, לשאלת ך, כאשר אחד היורשים נעדר, טרם פניה לבית המשפט לעניין המשך דרך הפעולה יש לוודא כי מוצאו כל האמצעים לעניין חיפושו של הנעדר. יש להוכיח לבית המשפט כי ניסתם בכל דרך הגיונית ואפשרית למצוא את הנעדר. רישום הערת אזהרה אינה מעקרת את מינוי ופעולת מנהל העיזבון לעניין מכירת הדירה, אלא רק מגנה ומתריעה כי יש לנכס מנהל עזבון ו/או יורשים כחוק. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות