חגית

מימוש הבטוח הסעודי בנוסף לבטוח לאומי

שלום רב, אמי מטופלת בביתה ע"י עובדת זרה כאשר חלק גדול משכרה משולם ע"י הבטוח הלאומי, ושאר הסכום אמי משלמת. האם ניתן לתבוע את הבטוח הסעודי (הפניקס) וכך לכסות את החלק שאמי משלמת? במידה ולא...אם כל חייה תטופל ע"י עובדת זרה...אז מתי כן נוכל לקבל תמורה כלשהיא מהבטוח הסעודי ? תודה רבה.

עו"ד משה תבו

בטח!! ביטוח סיעודי ניתן לתבוע כאוות נפשך. מציע לך לשוחח עם עו"ד מומחה בתחום.

חגית

האם ניתן ניתן לתבוע את הבטוח הסעודי הפרטי בנוסף לקבלת גמלה מב"ל. וכך לכסות את כל סכום שכר העובדת הזרה?

עו"ד משה תבו

כמובן. ניתן לתבוע ממספר גורמים. מוזמנת ליצור קשר. בהצלחה.